CSR COMMITMENT

FOOD SAFETY AND TRANSPARENCY

"We guarantee the quality of our products at every step."
IFS certified, we ensure the quality of our products at every stage, meeting our customers' expectations. For greater transparency, a QR code on our labels allows consumers to access ingredient lists and nutritional values.

LEGALITY AND AUTHENTICITY

"We adhere to regulations and preserve the authenticity of our products."
Committed to local producers, we prioritize sustainable practices, especially for blackcurrant and gentian. We cultivate our own verbena using organic farming and select French alcohol and sugar for our liqueurs and syrups, while favoring natural colorants.

FOOD SAFETY AND SYSTAINABLE DEVELOPMENT

"We integrate food safety and sustainable development into our practices."

We collaborate with local suppliers for our bottles and labels and partner with ESATs for green space maintenance and the creation of promotional materials. Close to our employees, we support local employment.

SHOWCASING SAVOIR-FAIRE

"We share our expertise through our spirit tourism sites."

For over 20 years, we have been sharing our distillation and maceration techniques. Recognized by the Tourisme & Handicap label, we are also distinguished as a Living Heritage Company.

Visite guidée des burons tous les jours sauf le vendredi. durée 1h30 à 2h, tarif 5 € / adulte et 3 € / enfants de 8 à 12 ans.

C’est dans une tradition familiale que les Burons de Salers vous accueilleront sur leurs terres pour la découverte de leurs deux burons où vous attendent des visites guidées sur 260m² d’exposition, des dégustations, des repas…

SUR RESERVATION “LA TRUFFADE” Repas du buronnier dans un cadre exceptionnel

Repas tous les jours à midi (sur réservation), pass sanitaire obligatoire

Accueil des groupes sur réservation.

Horaires Boutique Collonges 2023-2024
Horaires d’ouverture :
Horaires d’ouverture :

Plongez dans l’univers de la liqueur du Noyau de Poissy avec une visite guidée sur les secrets de sa fabrication et profitez d’une dégustation de liqueurs ou sirops.

Visite guidée uniquement sur réservation auprès de l’Office de Tourisme Terres de Seine :

01 30 74 60 65 – www.terres-de-seine.fr

Plongez dans l’univers de la Verveine du Velay en vous rendant à la Distillerie Pagès, profitez d’une visite interactive sur sa culture et son histoire à travers les siècles, et d’une dégustation des produits Pagès.

Les réservations sont obligatoires pour les visites et les animations estivales.

Plongez dans l’univers du cassis avec une visite pédagogique et gourmande sur sa culture, son histoire à travers les siècles, et profitez d’une dégustation des produits Vedrenne.

Les réservations sont obligatoires pour les visites. Le nombre de personnes par visite est désormais limité.
Pour découvrir d’autres expériences, rendez-vous ici.